♣hundar och ungar och lite till♣

Alla inlägg under mars 2008

Av Camilla - 28 mars 2008 11:30

...fick jag nyss när jag var ut och hämtade posten. Varför då da?

Jag har varit på vårdcentralen för flera veckor sedan och tagit en massa prover. Idag låg det ett brev i postlådan från falu lasarett, avdelningen för klinisk patologi och cytologi! Dvs CANCERAVDELNINGEN!!!  Alltså, rädslan slog till så jäkla hårt och skoningslöst så jag  började nästan gråta när jag såg det. Lovar att en miljon tankar for igenom skallen.

In som ett jehu och fullkomligt rev upp brevet.... där stod det att jag var kallad till den obligatoriska cellprovstagningen..... HERREGUUUD vilken lättnad! Borde ju ha fattat att det var nåt sånt. Jag brukar inte skena iväg och tro en massa saker men nu blav jag helt enkelt vettskrämd när jag så brevet. Huga va otrevligt. Blir man nojjigare med åren eller vad är det?

Måste brygga mig en kopp stärkande kaffe efter denna skräck upplevelse....

Ajll bi bäkk ;-)

Av Camilla - 28 mars 2008 10:14

Har inget speciellt att fara med idag. Skööönt. Blir väl sittandes här vid datorn nu när jag har den för mig själv heeeela dagen.

Ska snart skjutsa tonårs sonen till Nås. Sen blir det till att bygga på nya (www.bentley.dinstudio.se) hemsidan. Det blir intressant.. få se om jag kan få till nånting utan att ringa till "webbmoster" . *tvivlar*

Övning ger visst fördighet så jag klickar väl på så gott det går.

Återkommer under dagen!

Av Camilla - 27 mars 2008 22:17

HÅLL TILL GODO!!!



En helt vanlig jävla kaka!

Ingredienser

kaka.gif - 7103 Bytes

  • Ett ägghelvete
  • 1 dl sur kakao
  • Så lite smör som möjligt
  • Socker
  • Ingen jävla mandel i alla fall
  • 2 dl bakpulver
  • 1 pkt fula russin
  • 1,5 dl allergi nötter

Fyllning

  • 1 dl tradigt vaniljsocker
  • 1 melon eller nåt
  • Sprit

    Häll nästan allt i en bunkjävel och kör med en elvisp i en kvart.

    Grädda direkt i skålen.

    Skit i att smöra och bröa. Kakhelvetet fastnar ändå.

    Dunka ut skiten på matbordet om du kan.

    Garnera med krossad melon och sprit.

    Det spelar ingen roll... skit i det då.

    Släng ut matbordet genom fönstret.

    DRICK UPP SPRITEN!

Av Camilla - 27 mars 2008 13:19

En trevlig förmiddag i klacken tillsammans med Ann och Ally.

Vovvarna rejsade som sjutton i grustaget. Tänk om man hade sån kondis. Det är så trevligt att ha sällskap på motionsrundan. Hunden får bra mycket mer motion än när man traskar ensam. Nu var det babbel babbel och bladdi bladd medans jyckarna roade sig allt vad tygen höll.

Ally blev så förtjust i Bentley till sist så hon försökte sig på en parning. Alltså, HON parade sig med Bentley och inte tvärtom. Men det var ingen av dem som hade nåt att invända i den frågan. Bildbevis kommer antagligen att finnas på www.pyttan.bloggagratis.se

Idag hade jag för övrigt tänkt att jag skulle dra igång med lite bakning. Men jag har ju ingen inspiration till det. Fast det skulle verkligen behövas ett storbak. Födelsedagar med allt vad det innebär närmar sig snabbare än ett expresståg. Jaja det finns väl bagerier om jag inte skulle hinna.... Men det känns på nåt sätt att man är lat när man köper färdigbakat. Kvinnor har visst nån jäkla press på sig att det ska dukas upp med 7 sorters (hembakta) kakor,tårta och diverse mjuka kakor.

Nu är det så att jag har ingen större lust att baka när jag känner att jag måste. Det är så mycket roligare att göra det helt spontant istället. Iofs

händer väl inte det så ofta heller ,men iallafall. JAG ÄR EN LAT JÄKEL!

När jag är ledig vill jag inte hålla på med en massa måsten. Är så in i bängen trött på att plocka och plocka tvätta ,damma å sånt skit. ORKAR INTE!!! Men jag vet att det blir värst för mig själv om jag inte gör det. Det blir ju dubbelt arbete senare, för i detta  hus bor det då ingen som ser när tvättkorgen eller sophinken svämmar över. När golven är belamrade med leksaker. Att diskmaskinen är full. Dammråttorna leker tafatt på golv å i tak.... Behöver jag fortsätta???

Antar att jag får skylla mig själv när jag skämt bort både sambo och barn.  Men det är slut med det nu!!!! Nu får dom städa och tvätta själva för jag har faktiskt annat att göra. Som att blogga och läsa mina vänners bloggar. Det är grejer det. Haha

Nu har jag blogga klart för idag....... måste hänga tvätt;-)

Av Camilla - 26 mars 2008 12:18

Linförigheten som vi fick till idag har jag aldrig varit med på!!! Bentley har visserligen alltid haft skaplig position men det har brustit i ögonkontakten. Det gjorde det banne mig inte idag!! Hurra för 17 va glad jag blir. Åhh jag rös av glädje efter den linförigheten. Uj det bubblade i hela mig så glad blev jag. Överdrivet?? Inte ett dugg. Jag blir fanimig stolt över mig själv när jag ser att vi kan. UNDERBART! Snacka om att bli taggad att tävla när det går så här!! Lite finlir på ställande och läggande så sitter det nog på nästa tävling.

Bono gjorde oxå jättebra ifrån sig idag. Det bästa jag har sett av honom faktiskt. Toppen. Rutan, klockrent!!! Och DET fria följet som han har borde ge kalaspäng!!! Nu håller vi tummen att tassen håller sig bra på lördag så dom kan tävla. Och ta ett första pris ;-)

Nu ska det dammsugas igen. Tror min själ att hunn tänker bygga om sig till en björbiansk nakenschäfer. Ser iallafall ut så på golvet....

Av Camilla - 25 mars 2008 15:13

till att vara långledig igen. Gu så skönt. Det tar på krafterna att jobba natt. Särskilt när man inte kan sova ordentligt. Urk å fy!  Kommer att somna före grabbarna vid nattningen ikväll ZZZzzzzzz.

Några stora händelser har det inte varit under påsken. Har ju som sagt jobbat och försökt att sova. Med varierande resultat.

Familjen har varit ute och dammat av motorfordonen inför våren. Härligt när den säsongen börjar. I sommar ska jag våga mig på att köra en sväng på Robins cross.... jag är sååå sugen. Bästa att göra det under en långledighet ifall om det skulle bli en vurpa. Haha!

I morgon blir det ridhusträning igen med Anki och Bånå.

Ska försöka göra det tävlingslikt. Jag har jobbat på korta och ituplockade moment. Det har gått riktigt bra. Nu ska vi se om det skulle hålla på en tävling. Hehe.. Det gör det ju....bara vi inte NOLLAR på nåt moment.Synd att jag blir sååå jäkla nervös jue. Känner av nerverna

bara nån tränings kompis ska kolla på mig. Är väl inte så där bekväm med att vara i centrum. Men jag får som sagt jobba på det också. Nyttigt!! Kanske ska utmana lite och träna på nåt stort torg eller så.

Nu ska jag försöka att steka lite pannkaka. Sist jag gjorde det gick det mindre bra.

Det krävs en ganska stor pannkakssmet till min familj som ni förstår. Eddie var med vid gräddandet sist. Han stog vid diskhon och öste vatten fram och tillbaka i pytsar och glas som han brukar göra.

Jag pratade med Ann i telefon samtidigt som jag gjorde pannkakorna.

Sen VIPS! Innan jag hann säga stekspade så hade Eddie hällt i en stooor kopp med diskvatten i pannkakssmeten!!!!! Kommentar överflödig.

Det blev felixpizza den dagen.

Få se hur det går idag ;-)

Nu ska jag åka och hämta fröna på dagis.

Bara så ni vet,pannkakssmet!!!!

Av Camilla - 20 mars 2008 11:14

Solen har gassat en stund nu på förmiddagen. Tog tillfället i akt och satte mig på trappen med en kopp kaffe och ett wienerbröd.

Åh sååå ljuvligt! Fågel kvitter och varma solstrålar, gott fika och trevligt sällskap av Bentley som lekte i snön. Såg ut som han också njöt av solen.

Tänk att man blir att må så bra av solen. Pigg, frisk och till och med nyförälskad ;-) Längtar efter sambon. Han kommar farandes snart. Vi tänker ta oss en sväng till stan för att storhandla.

det ska bli skönt att få fylla på i skåpen igen. Tittar man i kylskåpet ser det snarare ut som det bodde en student här och inte en trebarnsfamilj.

Men det ska det snart bli ändring på!!

Sen finns det ju såååå mycket gott smågodis att välja på i stan. Rent livsfarligt för en pms stinn kvinna. Sen är det väl lite billigare nu i påsk. Gissa om jag ska ösa med den STORA skopan. Arrghh va gott!

Det blir till att snaska i tvsoffan i kväll och imorgon. På lördag kväll åker jag till jobbet och där lär det väl inte finnas så mycket som en karamell kvar.Det godiset har väl dagpersonalen satt i sig!

Så är det ,djungelns lag råder och särskilt på Bäckaskog. Det får man lära sig tidigt. Är man inte på plats när det vankas nåt gott blir man utan, så det så!

Jag ska nog se till att jag fått nog tills dess. Jag sitter väl här ikväll och äter godis så kinderna står rätt ut. Mums mums!!!!

Nu ska jag till stan och trängas med alla godis sugna människor. Trevligt trevligt =-)

Av Camilla - 19 mars 2008 14:00

Det är snubbel jocke det. Han snubblar och snavar överallt. På släta golv,på gräsmattor, i trappor och i affärer. Finns det nånting att snubbla på, hur litet det än må vara så gör han det. Heeeelt otroligt men alldeles sant.

En dag sommras var vi ute på gården och njöt. Jag låg bakom vedboden och solade. Andreas var inne i vedboden och gjorde nåt. Filip och Eddie lekte i sandlådan. Robin mekade med crossen.

Filip fick för sig att han skulle gå in till pappa i vedbon, å det var väl inget konstigt med det. Bara att gå rätt in liksom. Det är en ganska rejäl öppning. Men nu hade ju Robin parkerat sin cykel alldeles innanför öppningen. Den stog längs väggen och bara en pytte pytteliten bit av däcket stack fram i dörröppningen.

Ja ni kan ju gissa hur det gick när unge herr snubbel skulle passera...

Jag låg som sagt och solade när jag hörde ett skrammel, ett brak och ett ilsket tjut. Som lät så här:

MÄÄÄN FY FAAN RÅBBÄN! HURSÖ HAR DU STÄLL AN`DAN RÄTT I MITTEN!!!!!!

Kan ni fatta att jag skratta så jag höll på att kissa ner mig.

Hade inte Filip  lyckats sparka i den minimala biten av cykeldäcket som stack ut och slagit omkull sig. Rosenrasande skällde han ut sin förvånade storebror efter noter. Och tacka för det.... ställa cykeln "rätt i mitten" på det där sättet. Robin såg väldigt förvånad ut. Hahaha

Tänk om jag fått den scenen på video. Det hade varit guld värt.

Borde skriva ner alla roliga barnkommentarer i en bok. Jag antar att det kommer att bli några fler.

Återkommer om detta.

GLAD-PÅSK på er alla trogna bloggläsare ;-)

Det här är jag!

Omröstning

Du som besöker min blogg...har du hund?
 Ja
 Nej
 Har haft
 Tänker skaffa

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17 18 19 20
21
22
23
24
25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök efter gamla inlägg

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

SUGARWIND´S

RSS

Mina besökare idag


Ovido - Quiz & Flashcards