♣hundar och ungar och lite till♣

Direktlänk till inlägg 27 augusti 2012

Röda fläckar framför ögonen.....

Av Camilla - 27 augusti 2012 16:49

.......ja det kan man säga att vi har haft i helgen men det beror inte på något synfel utan mer på att vi har haft besök...av just röda fläckar.

På Lördagen kom Sofie med kullbrorsan Milo. Jag och Sofie "umgås" ganska mycket i cybervärlden men ses alltför sällan IRL. Nu var det i allafall dags för en date då vi på söndagen skulle göra exteriörbeskrivning av våra vovvar tillsammans med kullsystern Pippi.

Milo och Gizmo har inte heller träffats sedan kullkampen för ett år sedan. Lite spännande att se hur det skulle gå att släppa ihop två unghanar men vi hade inte behövt oroa oss det minsta.

Ingen av våra hanar är några bråkstakar så efter en lite stund lekte dem med varandra som dem hade varit tillsammans jämt. Härligt att se =)

Babbel och bubbel och mat och fika och mer bubbel och babbel.

Senare på kvällen anslöt även Emma med ett år yngre brodern Ayo. Hur skulle DETTA gå?!

TRE unghanar på en å samma fläck (haha).......tjaa...gick ju hur fint som helst.

Vi satt vid elden och myste och mina pojkar tog hand om hundträningen. Hopp genom traktordäcksslang.....Vet inte vem som hade roligast tre fläckar eller två människobarn =)

Så härligt att se hundar och ungar leka tillsammans .Man blir alldeles varm i hjärtat.

En mycket trevlig och gemytlig lördagskväll mao. Fast myggorna var inte nådiga! Som tur var så hade Doktor Brattborn med sig ett rekorderligt myggmedel som förmodligen beställts via nätet i någon ljusskygg shop för det höll myggorna borta.


På söndagen bar det så av till Floda och exteriörbedömningen. Tre kullsyskon skulle alltså inspekteras noggrant. Alla tre fick godkänt så nu har mamma Tijha ett AVELSKORNINGS diplom att lägga till sina fina titlar,även Giz som tidigare klarat MT fick iom detta titeln KORAD! Bra jobbat Giz!


Då jag även var funktionär på utställningen som var samtidigt så han det inte bli så mycket babbel med själva kennelmamman som var på plats med just Gizmos mamma och syster. Vi får ta igen det vid nästa tillfälle.

Stort grattis ialla fall till Milo och Pippi till godkänd exteriör...nu ser vi framemot erat MT.


Ayo Gizmo Milo


     

Sofie kolla tandstatusen på Giz =)

   

 
 
Marie L

Marie L

27 augusti 2012 21:08

GRATTIS till titeln KORAD med fina Giz! Kul att se grabbarna bus tillsammans både lika o olika trots samma "rödpickiga färgställning":-).

http://www.123minsia.se/Minos

Camilla

28 augusti 2012 06:42

Tack Marie!!

 
Sofie

Sofie

27 augusti 2012 21:53

"så hade Doktor Brattborn med sig ett rekorderligt myggmedel som förmodligen beställts via nätet i någon ljusskygg shop för det höll myggorna borta"
Haha! Ska det va så ska det va ;)

Tack än en gång för en kanonhelg och ännu mer grattis till Gizmos nya fina titel!

http://aussiemonster.wordpress.com

Camilla

28 augusti 2012 06:41

Hehehe :)
Tack själv Sofie.Hoppas vi kan göra om det.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - 18 maj 2016 16:51


Idag träffades jag och Lena för att ge hundarna ännu ett spår. Denna gång hade vi handskar på då vi la ut varandras spårapporter! Kan ju hända att spårläggaren på tävling använder handskar å då blir det kanske inte lika mycket vittring g på pinnen...

Av Camilla - 14 maj 2016 15:02

I jordens busväder var det dags att debutera i spåret. Snö och regn om vartannat!Humle släpptes ut på spåret och spårade jättefint....ända fram till slutpinnen å då var våran chans förbi. Minst en pinne plus den sista måste hittas om man ska bli godk...

Av Camilla - 26 augusti 2014 07:38

Till slut kom även vänninans nya stjärna till sitt hem i Nås. Dundra,en landseer som är fyra veckor yngre än Humle. En riktig supernalle <3   Vi är många å på vår brukshundklubb som har valp nu nu så vi ska försöka att träffas med våra valpar ...

Av Camilla - 6 augusti 2014 11:45

Efter evighetslång väntan blev det då äntligen dags att åka till Norge och Kennel Skogsjenta för att hämta hem en till kamrat! 10 Juli åkte jag och Maria till Anne Chatrine för att hämta varsin valp. Med oss hem fick vi Humle och Rolex ,två bröder...

Av Camilla - 22 maj 2014 07:48

Ja hur svårt kan det vara att lyda ett enkelt råd som att "Nu får du ta det lite lugnt ett tag"?? Svårare än nån kan tro när man hela tiden känner alla "måsten! Men kan undra för vem skull man håller på att stressa ihjäl sig. Jag själv tex....har...

Det här är jag!

Omröstning

Du som besöker min blogg...har du hund?
 Ja
 Nej
 Har haft
 Tänker skaffa

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök efter gamla inlägg

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

SUGARWIND´S

RSS

Mina besökare idag


Ovido - Quiz & Flashcards