♣hundar och ungar och lite till♣

Alla inlägg den 26 maj 2010

Av Camilla - 26 maj 2010 12:40

Ja som rubriken säger så har vi ägnat oss lite  "styling"

Kloklippning är väl inte så jäkla kul tycker Gizmo men det går iaf skapligt. Klorna blir klippta,även om det tar en liten stund. Man får ha tålamod :)

Pälsvården då,ja pälsen mellan trampdynorna var mer än lovligt lång så jag tänkte att jag måste allt få nån rätsida på detta. Men HUR ska jag få honom att ligga stilla när jag klipper med saxen under tassen???

Vi började jätte försiktigt,först höll jag bara i pälstussen under tassen och sen snabb belöning med en godisbit. Fortsatte så ett tag och efter en liten stund kunde jag börja klippa. På sista tassen kunde jag klippa bort all utstickande päls utan att han ålade sig det minsta   . Duktig kille!!

I dag har han fått ett välförtjänt bad (igen).  Står i badkaret utan protester medans jag duschar och schampoonerar honom. Men han ser allt annat än glad ut kan jag säga :)

Första torkningen går lite vilt till då han far runt runt som ett jehu å åker på mattorna med nosen före. När han har ruskat av sig det värsta tar vi fram det tunga artilleriet.....hårblåsen!!

Nu har han accepterat den med och idag så satt !!! han lugnt och stilla när han blev fönad. Såg nästan ut som han njöt lite : )

Självklart fick vi lov att fota den nybadade raringen i solen.

Här kommer ett gäng bilder. Enjoy :)

Han börjar bli stor kille nu ,med begynnande plym på svansen

                

Det här är jag!

Omröstning

Du som besöker min blogg...har du hund?
 Ja
 Nej
 Har haft
 Tänker skaffa

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5 6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök efter gamla inlägg

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

SUGARWIND´S

RSS

Mina besökare idag


Ovido - Quiz & Flashcards