♣hundar och ungar och lite till♣

Alla inlägg under maj 2008

Av Camilla - 25 maj 2008 22:01

Av Camilla - 25 maj 2008 21:42

Jag har inte hängt med något vidare i årets musik tävling.

Detta för att jag inte tycker att det handlar om musik längre. Snarare en kavalkad i vem som kan spöka ut sig mest. Vad är det som har hänt? Kan ingen sätta stopp för detta vansinne?

Har slö tittat lite på dom olika deltävlingarna(hur många ÄR det egentligen?)

Och gissa om man tror att men drömmer när man ser att det är en MUPP med och sjunger. (eller va f-n det var)

I ett annat bidrag var det som en scen hämtad ur "clownen Manne eller Vilse i pannkaka". Orkade inte ens lägga på minnet vilket land det var men de sprang iaf runt på scenen och hängde tvätt!!!?????

Ja man får se det ena värre än det andra. Är det inte rymdgubbar så är det pirater eller piratkopior. Heh.

Att inte Sverige får en bättre placering är inte alls konstigt. Jag menar, den bruden kan ju sjunga och gör ett helt normalt schlager framträdande. Och nuförtiden är det ju uppenbarligen inte det som räknas.

Nej ju underligare desto fler röster. Att sen inte tonerna sitter ett dugg där dom ska spelar ingen roll.

Charlotte ska vara glad att hon inte fick en bättre placering i denna freakshow. För hade hon fått det så hade ju hon också varit en av dom där spektaklen...

Att hon sen gjort om sig så hon ser ut som nåt annat än hon gjorde från början må vara henne förlåtet. För SJUNGA det kan hon!!!

Heja Sverige och nej tack till ytterligera sk schlager festivaler.....

Av Camilla - 25 maj 2008 15:37

Här har man ju gått och såsat i allsköns ro och tagit igen sig efter bronkiten. Så plötsligt kom jag att tänka på..... HJÄÄÄÄLP!!! Jag ska ju tävla nästa söndag. Är det redan??! Kan inte vara sant, men så är det iaf.

Vi får slipa lite i veckan nu då...

En annan som varit ut och tävlat nu i helgen är Hillbergskan. Hon har också en hund från Red`n Black`s.

Och det var minsann inget dåligt resultat.... 170poäng blev det!! På deras andra tävling!!

Hatten av för er Brittis ;-D Nu får du komma och ge oss en lektion i hur man tar ett första pris. Ha ha ha. Tips emottages tacksamt ,helst då för söndag.

Nu ska vi ta en lite promenad.

Höjt!

Av Camilla - 24 maj 2008 15:37

Två väninnor var ute på en "tjejkväll", båda lyckligt gifta, trofasta och exemplariska fruar. Denna kväll blev det en aning för många Bacardi Breezer och när de var på väg hem, extremt berusade, blev de kissnödiga, och bestämde sig för att smita in på kyrkogården.
När den ena av dem var klar insåg hon att hon inte hade något att torka sig med, så hon tog av sig sina trosor och använde dem. Den andra kvinnan hade ett par exklusiva och dyra trosor som hon absolut inte kunde tänka sig att använda. Lyckligtvis hade hon satt sig bredvid en grav där det låg en vacker krans med ett stort sidenband i, så hon slet loss sidenbandet och torkade sig med det.
När de var klara begav de sig hemåt, berusade och glada i hågen. Nästa dag blev den ena kvinnans man oroad över att hans rara och oskyldiga fru låg kvar i sängen med en ordentlig baksmälla och funderade på vad som skett kvällen innan, så han ringer upp den andra kvinnans man och säger:
- Dessa utekvällar måste genast upphöra! Jag har börjat misstänka det värsta... I natt så kom min fru hem UTAN trosor, och hon ligger fortfarande i sängen...
- Det var väl ingenting! Svarade den andre mannen. Min fru kom hem med ett kort uppstucket i rumpan, där det stod: Från oss alla på brandstationen, vi kommer aldrig att glömma dig.

Av Camilla - 24 maj 2008 15:32

Två bröst beklagar sig över hur varmt o svettigt det var i en BH.
- Vi får nästan aldrig svinga fritt i luften. Ni snoppar har det bättre som får dingla fritt i byxorna.
- Glöm det! Vi har det lika trångt o svettigt som ni och vi måste dessutom trängas med kulorna. När vi äntligen släpps ut får vi direkt på oss en stramande gummidräkt och sen skakas vi tills vi spyr.

Av Camilla - 24 maj 2008 15:28

Fru Larsson och Fru Karlsson var grannar i radhusområdet och båda tyckte mycket om att spela golf. Denna dag hade fru Larsson bara varit ute på banan en liten stund, när hon blir tvungen att gå hem. Fru Karlsson hänger över staketet och frågar om dagens spel var till belåtenhet.
- Nä, jag har gjort mig illa, säger Fru Larsson med gråten i halsen!
- Var? undrar Fru Karlsson.
Fru Larsson svarar:
- Mellan andra och tredje hålet!
- Oj, säger Fru Karlsson, där som det är så svårt att fästa ett plåster!

Av Camilla - 24 maj 2008 15:24

En gynekolog ville byta yrke och gick till arbetsförmedlingen. Det fanns ett ledigt jobb som målare. Efter en månad kom chefen för målerifirman till arbetsförmedlingen och frågade om de hade några fler gynekologer som villa ha arbete.
- Varför just en gynekolog?
- Jo, en gång skulle en tant måla om hallen, men hon var inte hemma, tror du inte att den jäveln målade alltihopa genom brevinkastet?

Av Camilla - 24 maj 2008 15:20

  • Det genomsnittliga antalet föremål i en kvinnas badrum är 437. En man kan inte identifiera merparten av dessa föremål.
  • Kvinnor älskar att prata i telefonen. En kvinna kan komma hem från ett tvåveckors besök hos sin vännina för att sedan direkt ringa henne och prata med henne i tre timmar.
  • En kvinna klär upp sig för att gå och handla, vattna blommorna, tömma sophinken, svara i telefonen, läsa en bok eller hämta posten.
  • Kvinnor vill inte ha ett ärligt svar på frågan "Hur ser jag ut?"
  • "Det är inget" har en helt annan mening om en kvinna säger det jämfört med då en man säger det.
  • a) Alla kvinnor är enligt dem själva överviktiga, och män bör inte säga emot dem.
    b) Alla kvinnor är enligt dem själva överviktiga, och män bör inte hålla med dem.
  • Om det inte är Alla Hjärtans Dag och du ser en man i en blomsterhandel kan du alltid påbörja en konversation genom att fråga "Och vad har du gjort då?"
  • Kvinnor kan klara sig ifrån en böteslapp för fortkörning genom att puta med munnen. Samma agerande kan få män arresterade
  • Det här är jag!

    Omröstning

    Du som besöker min blogg...har du hund?
     Ja
     Nej
     Har haft
     Tänker skaffa

    Fråga mig

    3 besvarade frågor

    Kalender

    Ti On To Fr
          1 2 3 4
    5 6 7 8 9 10 11
    12
    13 14 15 16 17 18
    19 20 21 22 23 24 25
    26
    27
    28
    29 30 31
    <<< Maj 2008 >>>

    Tidigare år

    Sök efter gamla inlägg

    Senaste inläggen

    Kategorier

    Arkiv

    SUGARWIND´S

    RSS

    Mina besökare idag


    Ovido - Quiz & Flashcards